Congres over ouder worden binnen Dichterbij

    Donderdag 01 februari 2018

    Een goede oude dag, zo doen we dat, is de titel van het congres dat op 9 maart a.s. plaatsvindt. Vanwege het succes van de vorige editie in november vorig jaar wil Dichterbij iedereen (verwanten en medewerkers) nogmaals de kans bieden om mee te doen aan de diverse workshops en de lezing van Frans Hoogeveen bijwonen. Frans Hoogeveen is specialist in dementiezorg en één van de bedenkers van radio Remember, het online muziekstation voor mensen met dementie. Hij gaat in zijn lezing in op 'kwaliteit van leven' en hoe dat vorm te geven is.

    De workshops zijn divers, de thema's zijn o.a.: valpreventie, slikproblemen, haptonomie, seksualiteit, palliatieve zorg, medische aspecten bij veroudering, belevingsgerichte zorg, e-health en een goede invulling van de oude dag. Op de site van Dichterbij http://www.dichterbij.nl/ouderen/ is meer informatie te vinden hierover.

    Het congres duurt van 8.45 -17.00 uur en vindt plaats in hotel Asteria te Venray. Het is ook mogelijk om alleen het ochtend- of middagprogramma bij te wonen. Deelname is gratis, maar aanmelding voor de workshops is verplicht. 

    Aanmelden kan via http://www.dichterbij.nl/ouderen/