Dichterbij Academy – Expertise deelt kennis en inspiratie

  Maandag 28 maart 2022

  Ook dit jaar biedt Expertise onder de naam Dichterbij Academy weer een serie unieke, inspirerende lezingen voor medewerkers en verwanten. De drie kennisnetwerken Autisme, Beter slapen en LVB+ delen tijdens interactieve bijeenkomsten graag hun kennis met medewerkers en verwanten.

  De laatste reeks lezingen van Dichterbij Academy vond plaats voor de Coronapandemie. Nu het weer kan, delen de kennisnetwerken van Expertise graag opnieuw hun deskundigheid en inzichten met medewerkers én verwanten.

  Dichterbij deskundigen

  Collega’s van de eigen kennisnetwerken van Dichterbij nemen deze serie lezingen een prominente rol in. Dit voorjaar zijn dat collega’s van de kennisnetwerken Autisme, Beter slapen en LVB+. Dichterbij deskundigen stippen basiskennis rondom deze onderwerpen kort aan, maar delen vooral ook nieuwe inzichten die vragen oproepen en die inspireren voor het dagelijks handelen.

  Noteer alvast in je agenda

  De lezingen vinden op maandag- of dinsdagavonden plaats van 19.00 tot 21.00 uur, centraal in het werkgebied van Dichterbij.
 Meer informatie over de locatie, aanmelding en de exacte inhoud van de lezingen zie je binnenkort via intranet van Dichterbij.
 Voor nu; noteer de data alvast in je agenda. Want als een onderwerp je aanspreekt of je hebt er in je dagelijks werk mee te maken, dan is het bijwonen van zo’n lezing een absolute aanrader.

  Datum

  Kennisnetwerk

  Onderwerp

  10 mei

  LVB+

  LVB en verslaving, onderbelicht!

  14 juni

  Autisme

  Autisme bij LVB

  21 juni

  Autisme

  Autisme bij EVB

  10 oktober

  Beter Slapen

  Nachtrust in het algemeen