Kansplus in de media

Maandag 02 februari 2015

KansPlus zet zich als belangennetwerk in voor een goed leven van mensen met een verstandelijke beperking. Het is de grootste organisatie op dit gebied met ongeveer 70 ledengroepen, ruim 8.000 leden en ca. 1000 vrijwilligers. De ledengroepen zijn in het hele land actief en organiseren regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten en lokale activiteiten waar alle leden aan mee kunnen doen. KansPlus is er niet alleen voor de mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun ouders, broers, zussen en andere naasten. De individuele en collectieve belangen van mensen met een verstandelijke handicap worden op lokaal, regionaal, maar ook op landelijk niveau behartigd. Familievereniging Dicht-bij is lid van KansPlus.

Voor een recent interview met de directeur Jo Terlouw in het TV-programma 'Wist je dat' , klick op deze link

Voor een uitgebreid radiointerview in het programma 'Stand van Salland', klick op deze link