Dichterbij zoekt verwanten voor cliëntenpanel

  Woensdag 03 december 2014

  Verzoek: meld u aan

  De laatste jaren worden cliënten en verwanten in toenemende mate gevraagd mee te denken over een aantal zaken en ontwikkelingen binnen Dichterbij. Welke wensen, verwachtingen en overwegingen hebben cliënten en verwanten ten aanzien van de zorg- en dienstverlening? Ook worden zij betrokken bij het ontwikkelen en testen van veranderingen. Recente onderwerpen: verhuisbeleid, toegankelijkheid nieuw Individueel Ondersteuningsplan, participatie in (landelijke) onderzoeken en projecten, adviescommissie kwaliteit en veiligheid, nieuwsbrief verwanten, etc.

  Tot op heden zijn het vooral vertegenwoordigers van de cliëntmedezeggenschap geweest die hier aan deelnemen. Dichterbij wil graag ook verwanten uitnodigen die geen deel uitmaken van de cliëntmedezeggenschap.  Dichterbij start  in 2015 een cliëntenpanel. Het cliëntpanel wordt ondersteund door een coach.

  Voor het op te richten cliëntenpanel zijn we op zoek naar verwanten. U bepaalt zelf, naast beschikbaarheid, over welk(e) onderwerp(en)  u wilt deelnemen aan het cliëntpanel.

  Waar kan ik mij aanmelden?

  U kunt zich aanmelden bij de coach van het cliëntenpanel  Miriam Duckers;  telefoon 06 – 11910527 of m.duckers@dichterbij.nl  . Zij kan ook uw vragen beantwoorden en toelichting geven.