Nieuwe service

Zaterdag 15 oktober 2016

Voortaan ontvangt u automatisch een mailtje bij het verschijnen van een nieuw item op onze Nieuwspagina.
    De website van Familievereniging Dicht-bij bevat de mogelijkheid om u in te schrijven voor een mailbericht dat u ontvangt op het moment dat er een nieuwsbericht is geplaatst op de pagina NIEUWS  van onze site. Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij besloten om de mailadressen van alle leden die ons mededelingenblad digitaal ontvangen ook op de lijst voor deze mailservice te plaatsen. U zult dus vanaf heden automatisch zo’n mailtje ontvangen. Wij hopen dat u deze service waardeert als aanvulling op de informatie via ons Mededelingenblad. Mocht u geen belangstelling hebben voor deze berichten dan kunt u zich eenvoudig zelf uitschrijven via de link in het mailtje dat u ontvangen hebt (zie onderste regel: uitschrijven mailinglist).