Onderzoek naar mishandeling, verwaarlozing en mogelijk misbruik binnen een locatie van Dichterbij

Dinsdag 23 juli 2019

Gisteren heeft de Familievereniging via de media kennis genomen van de gesignaleerde misstanden binnen de woonlocatie Logterberge van Dichterbij in Gennep. De locatie is inmiddels gesloten.

Het bestuur van de Familievereniging is -waarschijnlijk evenals u- overvallen door dit slechte nieuws.

Dichterbij heeft op haar website (www.dichterbij.nl) gezet hoe zij na de signalering van de misstanden gehandeld heeft en de voorzitter van de Raad van Bestuur, Monique Caubo, heeft dit in verschillende media toegelicht.

Toch hebben wij nog een aantal vragen waarover we met de Raad van Bestuur in gesprek zullen gaan. Mocht u zelf  twijfels of zorgen hebben over de kwaliteit en veiligheid van de geboden zorg, dan kun u dit vertrouwelijk bij de Familievereniging melden.

Namens het bestuur

Tjeu Verstappen (interim-voorzitter)

Ed de Boer (beoogde nieuwe voorzitter)