Dinsdag 23 januari 2018
de Baronie te Boxmeer

In gesprek met actieve leden

In deze bijeenkomst geven we informatie over de activiteiten van de Familievereniging en vragen we welke kennis en ervaring bij onze leden kan worden ingezet bij de activiteiten en de gewenste werkzaamheden.

Vrijdag 09 maart 2018
nog onbekend

Een goede oude dag, zo doen we dat binnen Dichterbij

Het symposium 'Een goede oude dag' van 29/11 gaat op herhaling. Om meer mensen, verwanten en begeleiders, toegang te geven tot informatie over de aspecten van het ouder worden bij mensen met een verstandelijke beperking organiseert Dichterbij op 9 maart een tweede symposium. Meer informatie over locatie en programma en aanmelding volgt nog.

Dinsdag 13 maart 2018

Ieder op zijn plek

Dinsdag 13 maart 2018 organiseert Sien in de regio Zuid-Nederland de derde van drie regionale inspiratiebijeenkomsten rondom het thema ‘Ieder op zijn plek’. De rode draad wordt gevormd door de kernwoorden ‘wonen, goede zorg en loslaten’. Er komen sprekers en inspirerende workshops waarin samen met bezoekers wordt nagedacht over welke plek iedereen die de zorg over iemand met een verstandelijke beperking heeft kan en mag innemen.De driehoekskunde, contact tussen cliënt-familie-begeleiding staat centraal.

Een avond boordevol informatie en inspiratie! Later volgt meer informatie over plaats en aanvangstijd.

Woensdag 11 april 2018

Dementietafel

Onder het motto delen & verbeteren organiseert de Familievereniging in samenwerking met Dichterbij alweer voor de vierde keer een Dementietafel waaraan u kunt aanschuiven en deelnemen. Het thema en de locatie van de bijeenkomst is nog niet bekend. Nadere informatie volgt begin januari.

Donderdag 12 april 2018

Let's talk about sex

Het symposium 'Let's us talk about sex' is bestemd voor ouders/verwanten en begeleiders die hun vragen en zorgen over seks en seksueel gedrag bij mensen met een verstandelijke beperking willen bespreken. Dit symposium is een initiatief van Dichterbij n.a.v. het winnen van de Gehandicaptenzorgprijs. Nadere informatie over locatie, programma en aanmelding volgt nog.

Zaterdag 21 april 2018

Algemene Ledenvergadering

Leden van de Familievereniging zijn welkom op zaterdag 21 april 2018 op de Algemene Ledenvergadering. Meer informatie over thema, locatie en tijd volgt nog via deze site.