Dinsdag 20 november 2018
Boxmeer, de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer

Extra ledenvergadering Familievereniging

Uw familievereniging nu en in de toekomst

Tijdens deze extra vergadering wil het bestuur de leden informeren over veranderingen in de zorg en de veranderende rol van familie en naasten. Dit heeft ook consequenties voor de Familievereniging en het takenpakket van het bestuur. Omdat een aantal bestuursleden aftreedt zonder zicht op opvolging, wil het bestuur haar zorgen delen en met de leden zoeken naar oplossingen.

Wilt u mee praten?

Dat kan op dinsdag 20 november om 15.30 uur òf om 18.00 uur. Opgeven kan hier.

Bent u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn, maar wilt u wel een reactie achterlaten, vul dan het toegestuurde vragenformulier in.

Donderdag 29 november 2018

Lezing slapen

Onder de naam Dichterbij Academy houdt Expertise dit najaar vijf interactieve lezingen. Gerenommeerde sprekers gaan elke lezing in op een onderwerp dat voor Dichterbij relevant is. De lezingen zijn bedoeld voor medewerkers en verwanten om kennis te verrijken en inspiratie op te doen.In deze laatste lezing gaat het over slapen. De presentatie wordt gegeven door Annelies Smits.

Meer info volgt.

Zaterdag 06 april 2019
locatie nog onbekend

Algemene Ledenvergadering

Op zaterdag 6 april houdt de Familievereniging haar jaarlijkse ledenvergadering. Leden zijn van harte welkom, noteer de datum. Locatie en thema zijn op dit moment nog niet bekend.